Deutsche Bahn ar putea prelua managementul companiei feroviare din Bulgaria

Postat la 17 iulie 2014 27 afişări

Compania germană de transport feroviar Deutsche Bahn ar putea prelua managementul companiei de cale ferată din Bulgaria (BDZ), a declarat ministrul Transporturilor, Danail Papazov, pentru cotidianul local 24 Chasa, preluat de Novinite.

Deutsche Bahn ar putea prelua managementul companiei feroviare din Bulgaria

 Reprezentanţi ai Deutsche Bahn, companie controlată de statul german, au discutat săptămâna aceasta opţiunea cu premierul Plamen Oreşarski.

Cele două părţi au convenit ca Deutsche Bahn să propună un plan de dezvoltare a BDZ, urmând ca managementul BDZ să fie preluat de compania germană după găsirea unor soluţii, a spus Papazov.

Operatorul feroviar german ar trebui să propună un plan pentru restructurarea BDZ, inclusiv pentru rezolvarea problemei datoriilor de 700 de milioane de leva (350 de milioane de euro) ale companiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/deutsche-bahn-ar-putea-prelua-managementul-companiei-feroviare-din-bulgaria-12940141
12940141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.