ANUNŢUL FĂCUT AZI DE LIDL: are 19 locuri de muncă vacante

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 iulie 2014 1316 afişări

ANUNŢUL FĂCUT AZI DE LIDL: are 19 locuri de muncă vacante

Lidl a lansat în această săptămână noul portal de cariere al companiei în prezent, fiind disponibile pe platformă 19 anunţuri active de recrutare. Creat cu scopul de a asigura o mai bună informare a celor care vor să aplice pentru un post în cadrul companiei Lidl, portalul cuprinde atât anunţuri de angajare şi informaţii utile pentru candidaţi, cât şi testimoniale ale actualilor angajaţi.

Noul portal de cariere va fi mai eficient în furnizarea de informaţii complete şi structurate. Astfel, candidaţii vor afla mai multe detalii atât despre posturile disponibile la Lidl, cât şi despre mediul de lucru şi domeniile în care pot activa. În plus, aceştia vor găsi aici răspunsuri la cele mai importante întrebări privind recrutarea personalului Lidl.

Dintre cele 19 anunţuri de recrutare active pe  portal, două posturi sunt disponibile în sediul regional din Nedelea, iar un post de specialist traduceri şi unul de recepţionist sunt vacante în sediul central din Bucureşti. De asemenea, restul anunţurilor de angajare sunt în domeniul vânzărilor în zonele Drăgăşani, Craiova, Urziceni, Târgu Jiu, Târgovişte, Vaslui, Cristuru Secuiesc.

„Dorim să le prezentăm candidaţilor ce presupune munca alături de noi şi să le arătăm ce înseamnă Lidl ca angajator. Astfel, am realizat o serie de testimoniale video cu angajaţii noştri. În acest proiect s-au implicat aproximativ 150 de angajaţi din toată ţara, care au vorbit despre atribuţiile lor de serviciu. În acest moment, pe portalul de cariere Lidl, vânzătorii şi şefii de vânzări împărtăşesc experienţa lor profesională la Lidl”, a declarat Ileana Ştefan, director HR, Lidl România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-azi-de-lidl-are-19-locuri-de-munca-vacante-12939783
12939783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.