Detaliile surprinzătoare pe care nu le-ai sesizat niciodată în filmul-fenomen ''Lista lui Schindler''- VIDEO

Postat la 12 aprilie 2016 190 afişări

Filmul a fost nominalizat la 12 categorii ale Premiilor Oscar şi a câştigat 7 dintre acestea.

Detaliile surprinzătoare pe care nu le-ai sesizat niciodată în filmul-fenomen ''Lista lui Schindler''- VIDEO

În 1993, era lansat filmul,,Lista lui Schindler", o dramă istorică regizată şi co-produsă de regizorul american Steven Spielberg. Opera cinematografică a fost inspirată din viaţa lui Oskar Schindler, un om de afaceri german, care, în perioada desfăşurării Holocaustului, a salvat vieţile a numai puţin de 1200 de evrei polonezi, angajându-i în fabricile pe care el le deţinea.

1. Unul dintre cei 1200 de evrei salvaţi de Schindler a emigrat în SUA, în anul 1948. Vreme de 40 de ani, el a încercat să convingă numeroşi regizori să realizeze un film despre cel care i-a acordat o nouă şansă. În cele din urmă, în anul 1982, supravieţuitorul îl convinge pe autorul australian Thomas Keneally să scrie ,,Arca lui Schindler", cartea pe care se bazează scenariul filmului ,,Lista lui Schindler".

Vedeţi aici mai multe detalii surprinzătoare pe care nu le-ai sesizat niciodată în filmul-fenomen ''Lista lui Schindler''- VIDEO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lista,
film,
castigare,
video,
nominalizare,
desfasurare
/actualitate/detaliile-surprinzatoare-pe-care-nu-le-ai-sesizat-niciodata-in-filmul-fenomen-lista-lui-schindler-video-15235446
15235446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.