Sebastian Ghiţă şi-a plătit cauţiunea de 13 milioane de euro

Postat la 11 aprilie 2016 960 afişări

Sebastian Ghiţă şi-a plătit cauţiunea de 13 milioane de euro

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus garanţii mobiliare şi imobiliare constând în activele unei firme pe care o controlează, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti urmează să decidă dacă admit garanţiile depuse de deputat în contul cauţiunii de 13 milioane de euro pe care Sebastian Ghiţă trebuie să o achite.

Sebastian Ghiţă a refuzat să precizeze, la ieşirea de la sediul DNA Ploieşti, dacă a achitat sau nu cauţiunea impusă de anchetatori, precizând că "DNA va da un comunicat".

Parlamentarul avea termen până miercuri, 6 aprilie, pentru a achita cauţiunea însă procurorii i-au admis cererea de prelungire a termenului până luni, 11 aprilie.

Citiţi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sebastian-ghita-si-a-platit-cautiunea-de-13-milioane-de-euro-15233951
15233951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.