Detalii din camerele de război ale fraţilor Tate. Ghid de seducţie şi manipulare, teste de supunere, condiţionare pavloviană

Postat la 31 august 2023 194 afişări

Detalii din camerele de război ale fraţilor Tate. Ghid de seducţie şi manipulare, teste de supunere, condiţionare pavloviană

12.000 de pagini de mesaje ale supuşilor lui Tate arată dovezi de manipulare şi agresiune sexuală. Acolitul lui Tate: I-am luat tastatura şi am lovit-o în cap cu ea. A lucrat 7 ore închisă în cameră.

Femeile erau constrânse să îşi tatueze iniţialele numelor membrilor War Room pe corp.

Dovezile conform cărora zeci de femei au fost antrenate în munca sexuală online de către membrii grupului „War Room” al lui Andrew Tate au fost descoperite de către BBC.

Mesajele identifică 45 de potenţiale victime între martie 2019 şi aprilie 2020, dar numărul total va fi probabil mai mare, scrie presa britanică. De asemenea, textele arată tehnicile folosite de membrii War Room pentru a exploata posibilele victime.

Cea mai recentă investigaţie a BBC, prezentată în documentarul „Andrew Tate: The Man Who Groomed the World?”, se concentrează pe 12.000 de pagini de mesaje Telegram criptate trimise de sute de membri War Room. Accesul la jurnale a fost limitat la cele trimise pe o perioadă de 13 luni, astfel încât numărul total de femei posibil vizate şi exploatate de grupul lui Tate, care a fost format în 2019, ar putea fi mult mai mare.

Mesajele online descoperite indică faptul că „War Room” îi învaţă pe membri prin aşa-numitul curs „PhD” – iniţialele înseamnând „Pimpin’ Hoes Degree”, cum să convingă femeile să facă sex.

Membrii sunt instruiţi de oameni de la conducerea „War Room”, cunoscuţi sub numele de „generali”, să seducă, să manipuleze emoţional şi să izoleze social femeile înainte de a le ademeni să presteze pe camerele web, luând adesea toţi sau majoritatea banilor pe care îi câştigă.

În timp ce cea mai mare parte, atenţia presei în jurul organizaţiei s-a concentrat asupra fraţilor Tate. Dar ancheta BBC a constatat că un autoproclamat „vrăjitor” care poartă numele de „Iggy Semmelweiss” pare a fi adevăratul lider şi forţa motrice intelectuală a camerei de război.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manipulare,
frati,
razboi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.