Destinaţii fascinante din Transilvania. Locuri superbe pe care le puteţi vizita la sfârşit de săptămână

Postat la 23 iunie 2016 951 afişări

Destinaţii fascinante din Transilvania. Locuri superbe pe care le puteţi vizita la sfârşit de săptămână

Vocea Transilvaniei vă propune mai multe destinaţii de vizitat în weekend sau pentru cel puţin o zi. Vă asigurăm că nu veţi fi dezamăgiţi şi că veţi avea experienţe de neuitat! Iată câteva opţiunile de petrecere a timpului liber din Transilvania, locuri pe care le puteţi vizita atât cu familia cât şi cu prietenii. 

Cetatea Alba Carolina / Credit Foto: Ionuţ Văidean

Cetatea Alba Carolina / Credit Foto: Ionuţ Văidean

Alba. Cetatea Alba Carolina a ajuns în ultima vreme să fie printre primele în topul celor mai vizitate destinaţii turistice din România, după Castelul Peleş sau Cetatea Sighişoara.

Schimbul de gardă din cetatea Alba Carolina este unul dintre motivele pentru care peste 300.000 de turişti din toată lumea vin aici în fiecare an.

Soldaţii mărşăluiesc în uniforme care le imită perfect pe cele din secolul al XVIII-lea, o încântare pentru vizitatori! Mai mult, Cetatea Alba Carolina este cea mai mare din ţară.

Parcul Reconcilierii din ARAD / Foto: welcometoromania.ro

Parcul Reconcilierii din ARAD / Foto: welcometoromania.ro

Arad. Parcul Reconcilierii din Arad a rezolvat in 2004 o problema spinoasa, care i-a dezbinat pe romani si maghiari zeci de ani la rând.

În Parcul Reconcilierii au fost amplasate atat “Statuia Libertatii” (“Szabadság-szobor”, realizata de sculptorul Adolf Huszár), inchinata celor treisprezece generali ai revolutiei maghiare executati de habsburgi la Arad – oras supranumit de atunci “Golgota ungara” -, cat si un “Arc de Triumf” realizat din marmura si inchinat lui Avram Iancu si liderilor revolutiei romane de la 1848.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vizita,
destinatii,
locuri,
transilvania,
weekend,
alba,
cetate,
arad
/actualitate/destinatii-fascinante-din-transilvania-locuri-superbe-pe-care-le-puteti-vizita-la-sfarsit-de-saptamana-15505187
15505187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.