Compania IKEA recheamă barierele de siguranţă PATRULL

Postat la 23 iunie 2016 458 afişări

Compania IKEA recheamă barierele de siguranţă PATRULL

Compania IKEA invităclienţii care au cumpărat bariere de siguranţă PATRULL să înceteze imediat să le mai folosească şi să le aducă în magazinul IKEA din Bucureşti unde vor primi înapoi suma integrală plătită pentru ele.

Compania IKEA a primit sesizări în legătură cu barierele PATRULL care se pot deschidepe neaşteptate şi potpermitecăderea copiilorpe scări. Deşi au trecut testele pentru standardele în vigoare, în urma unei investigaţii realizate de un laborator extern, s-a observat că sistemul de închidere al barierelor de siguranţă nu funcţionează întotdeauna corect şi poate fi riscant pentru copiii mici.

Potrivit rezultatelor acestei investigaţii, odată ce bariera a fost deschisă, există situaţii în caremecanismul de fixarenu revine la poziţia corectă de închidere. Astfel, produsul nu-şi mai îndeplineşte rolul de protecţie şi poate permite tocmai producerea incidentelor pe care ar trebui să le prevină.

„În Compania IKEA avem toleranţă zero faţă de problemele care pot afecta siguranţa copiilor. Ne dorim să oferim produse sigure şi sănătoase, mai ales când vine vorba despre copii, care sunt cei mai importanţi oameni din lume. De fiecare dată când primim un indiciu legat de un posibil risc de siguranţă legat deun produs, luăm măsuri. Nu putem accepta posibilitatea de accidentare în timpul jocului şi, ca măsură imediată de precauţie, retragem barierele de siguranţă PATRULL,” declară Maria Thörn, Acting Business Area Manager at Children´s IKEA.

Clienţii care au cumpărat barierele de siguranţă PATRULL sunt invitaţi, începând chiar de astăzi, 23 iunie, la departamentul Relaţii Clienţi din magazin pentru a returna produsul şi pentru a primi înapoi suma integrală. Dovada plăţii (bonul) nu este necesară.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-ikea-recheama-barierele-de-siguranta-patrull-15505071
15505071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.