Designerul Kate Spade, creatoarea brandului cu acelaşi nume, s-a sinucis

Autor: Alex Ciutacu Postat la 05 iunie 2018 5553 afişări

Designerul Kate Spade, creatoarea brandului cu acelaşi nume, s-a sinucis

Designerul Kate Spade, creatoarea brandului cu acelaşi nume, a fost găsită în apartamentul său din New York, iar autorităţile au transmis că din primele cercetări este vorba de o sinucidere, potrivit Fox.

Kate Spade, 55 ani, un fost editor al Mademoiselle, a pus bazele brandului Kate Spade în 1993, când a încercat să creeze poşeta perfectă. Primul magazin l-a deschis în New York în 1996.

De-a lungul anilor compania s-a extins dinspre businessul de genţi către îmbrăcăminte, bijuterii, încălţăminte, ochelari de soare, îmbrăcăminte pentru copii, aşternuturi şi cadouri.

Brandul Kate Spade a fost vândut către Neiman Marcus Group în 1999 – care a fost vândut mai târziu către Fifth & Pacific în 2006. Kate Spade este deţinut în prezent Tapestry.

În 2016, Kate Spade şi soţul ei Andy Spade, împreună cu prietenii lor, Elyce Aronce şi designerul Paola Venturi, au lansat brandul Frances Valentine.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brand,
designer,
nume

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.