Descoperă Spiritul Sportiv Românesc la BITOLIA SPORT, magazinul de echipamente sportive care se va deschide în Băneasa Shopping City, pe 9 martie

Postat la 08 martie 2024 25 afişări

Descoperă Spiritul Sportiv Românesc la BITOLIA SPORT, magazinul de echipamente sportive care se va deschide în Băneasa Shopping City, pe 9 martie

Magazinul de echipamente sportive BITOLIA SPORT se va deschide publicului în Băneasa Shopping City, Galeria Feeria. Lansarea oficială a magazinului va avea loc în centrul comercial din Băneasa, pe 9 martie începând cu ora 12.00.

BITOLIA SPORT a pornit din pasiunea pentru sport şi cu obiectivul de a le oferi atat sportivilor, cât şi pasionaţilor de sport o gamă variată de îmbrăcăminte şi accesorii premium, fabricate în România.

Bitolia Sport, singurul producător autorizat de ACS FC Dinamo Bucureşti, pune la dispoziţie atât în magazinele fizice, cât şi în online, echipamentele necesare practicării sporturilor pentru profesionişti şi amatori. Pe lângă echipamentele destinate sportivilor de performanţă, BITOLIA SPORT ofera şi o gamă de produse sportive pentru cei care preferă acest stil vestimentar sau care sunt iubitori ai sportului. BITOLIA SPORT oferă clienţilor diferite categorii de produse de calitate superioară cu Romania, Dinamo, precum si produse complementare BITOLIA SPORT: tricouri, treninguri, pantaloni, geci, si diferite accesorii, toate concepute pentru susţinerea echipei favorite.

Lansarea magazinului BITOLIA SPORT va avea loc pe data de 9 martie, ora 12.00, la Băneasa Shopping City - Galeria Feeria.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.