Deschiderea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, amânată din nou. Ministrul Transporturilor: Siguranţa circulaţiei nu ne permite să dăm drumul traficului

Postat la 28 iunie 2012 9 afişări

Autostrada Bucureşti-Ploieşti (A3) nu va fi deschisă circulaţiei sâmbătă, data stabilită după mai multe amânări, potrivit ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, noul termen avansat de autorităţi fiind 1 august, când va începe traficul, însă cu restricţii de viteză şi după ce vor fi remediate unele defecţiuni de construcţie. "Siguranţa circulaţiei nu ne permite să dăm drumul traficului", a declarat Silaghi, aflat în vizită pe şantier, răspunzând unei întrebări.

El nu a avansat alt termen pentru deschiderea traficului. "De asta suntem aici, să vedem, să decidem", a spus el. Ulterior, Silaghi a spus că problemele vor fi "armonizate" în termen de o lună. "Într-o lună sperăm să armonizăm problemele, în special de siguranţă a circulaţiei, (...) să putem da drumul la circulaţie, urmând ca recepţia finală să se facă conform tuturor normelor tehnice", a spus ministrul. Restricţiile de viteză vor fi stabilite împreună cu Poliţia Rutieră. Potrivit directorului general al CNADNR, Mihail Başulescu, deschiderea circulaţiei ar putea avea loc la 1 august. Întrebat ce restricţii de viteză vor fi impuse, Başulescu a afirmat că acestea vor fi "în jur de 100 de kilometri pe oră, la nivelul unui drum european".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/deschiderea-autostrazii-bucuresti-ploiesti-amanata-din-nou-ministrul-transporturilor-siguranta-circulatiei-nu-ne-permite-sa-dam-drumul-traficului-9791453
9791453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.