„Deputatul AKM" desfiinţează alegerile din Congresul PSD: Sunt o farsă. Nu pot să accept aceste „epurări comuniste"

Postat la 07 martie 2018 176 afişări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, miercuri, că a contestat hotărârea CEX PSD care a interzis membrilor de partid să candideze la Congres, iar dacă aceasta nu va fi rezolvată va merge în instanţă, afirmând că 99% din membrii de partid nu ştiu de ce se organizează Congresul.

„Deputatul AKM" desfiinţează alegerile din Congresul PSD: Sunt o farsă. Nu pot să accept aceste „epurări comuniste"

„Mâine îmi depun candidatura (pentru funcţia de vicepreşedinte-n.r.), astăzi am depus o contestaţie. Am contestat hotărârea Comitetului Executiv al partidului, care este şi nestatutară şi neconstituţională, prin care s-a restricţionat şi ne-a fost interzisă candidatura membrilor de partid care vor să candideze. (...) Comitetul Executiv -nu ştiu la îndemnul cui - a luat o hotărâre care nu este nici constituţională, nici măcar statutară, prin care s-a hotărât ca din fiecare judeţ să candideze o persoană: un bărbat sau o femeie. (...) Voi ajunge până în instanţă (dacă nu se rezolvă această contestaţie la partid-n.r) şi îi sfătuiesc pe mulţi colegi să facă acelaşi lucru”, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Cătălin Rădulescu a afirmat că alegerile care vor avea loc la Congres sunt „o farsă”.

„Probabil că în felul acesta nici (Nicolale-n.r.) Băniciou, nici (Codrin-n.r) Ştefănescu, nici (Ecaterina-n.r.) Andronescu, nici Şerban Nicolae, nici Eugen Teodorovici, şi atunci sunt foarte curios care sunt membrii importanţi care sunt recunoscuţi de partidul nostru ca oameni care s-au bătut şi se bat pentru partid (..) care vor candida la funcţiile de vicepreşedinţi. Aceste alegeri sunt o farsă pentru că sunt de fapt nişte numiri în funcţii. În PSD nu s-a întâmplat în ultimii 27 de ani o farsă mai mare ca asta”, a spus Rădulescu, precizând că potrivit Statutului PSD contestaţia trebuie discutată la Congres.

Cătălin Rădulescu a spus că îl susţine în continuare pe Liviu Dragnea, dar nu poate să accepet hotărârea CEX, similară „epurarilor comuniste”.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.