Demisie şoc: Constantin Roibu pleacă de la conducerea Oltchim după 20 de ani

Postat la 05 septembrie 2012 53 afişări

Constantin Roibu, cel mai puternic şef de companie de stat din România, care conduce de peste 20 de ani combinatul chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT), şi-a dat demisia din funcţiile de director general şi membru al Consiliului de Administraţie (CA), conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Demisia sa vine cu două săptămâni înainte de licitaţia pentru privatizarea Oltchim, într-un context extrem de tensionat. O dată cu Roibu şi-au înaintat demisiile 16 membri ai echipei executive a Oltchim.

Demisiile au fost motivate prin lipsa de dialog între şeful OPSPI, Remus Vulpescu, şi conducerea Oltchim. Foştii manageri ai Oltchim susţin că OPSPI a condiţionat asigurarea capitalului de lucru al companiei de înlocuirea managementului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Demisie,
Constantin Roibu,
Oltchim
/actualitate/demisie-soc-constantin-roibu-pleaca-de-la-conducerea-oltchim-dupa-20-de-ani-10023813
10023813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.