Deloitte îşi întăreşte echipa de conducere şi promovează doi directori în cadrul companiei şi un partener în cadrul societăţii de avocaţi Reff & Asociaţii

Autor: Cristina Bellu Postat la 14 iulie 2020 33 afişări

Compania de audit şi consultanţă Deloitte anunţă promovarea Ioanei Boca pe poziţia de director consultanţă financiară şi a lui Sorin Elisei pe poziţia de director în cadrul practicii specializate în industria de energie şi resurse naturale din cadrul companiei, în timp ce Mihnea Galgoţiu-Săraru a fost desemnat în rolul de Partener în cadrul Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi care reprezintă reţeaua globală Deloitte Legal în România.

Deloitte îşi întăreşte echipa de conducere şi promovează doi directori în cadrul companiei şi un partener în cadrul societăţii de avocaţi Reff & Asociaţii

Compania de audit şi consultanţă Deloitte anunţă promovarea Ioanei Boca pe poziţia de director consultanţă financiară şi a lui Sorin Elisei pe poziţia de director în cadrul practicii specializate în industria de energie şi resurse naturale din cadrul companiei, în timp ce Mihnea Galgoţiu-Săraru a fost desemnat în rolul de Partener în cadrul Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi care reprezintă reţeaua globală Deloitte Legal în România.

”Pe lângă recunoaşterea contribuţiilor colegilor noştri în dezvoltarea competenţelor echipelor noastre specializate şi a relaţiilor cu clienţii, extinderea echipei noastre de conducere este şi o confirmare a maturităţii unor servicii inovative,” spune Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Ioana Boca, recent numită director în cadrul departamentului de Consultanţă Financiară în Deloitte România, are 12 ani de experienţă în consultanţă financiară, fuziuni şi achiziţii (servicii de due diligence) şi audit, şi a fost implicată în peste 100 de proiecte de due diligence, atât de partea vânzătorului, cât şi a cumpărătorului, analize independente ale afacerilor, proiecte de due diligence pentru scopuri de refinanţare şi proiecte de divizare a societăţilor.

În perioada 2016 -2017, Ioana Boca a lucrat la Londra, în cadrul Deloitte UK, şi a fost implicată în tranzacţii internaţionale din sectoare precum infrastructură, tehnologie şi mass-media, producţie, imobiliare, turism şi industrie hotelieră. În noul ei rol, Ioana Boca se va concentra pe dezvoltarea departamentului de Value Creation Services în România. Ea are o diplomă de licenţă în Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice.  

Cu o experienţă de peste zece ani în sectorul energetic, Sorin Elisei are cunoştinţe solide în coordonarea de proiecte de anvergură naţională şi internaţională în domeniul energiei şi schimbărilor climatice, precum şi în elaborarea de studii, analize, proiecte şi strategii în domeniu. De asemenea, el a participat la dezvoltarea unor proiecte importante, realizate atât de instituţii publice, cât şi de companii private, în calitate de expert în reglementările pieţelor de energie şi gaze naturale. Sorin Elisei a absolvit cursuri de management executiv la London School of Business and Finance, precum şi cursuri de tranzacţionare a energiei şi de înţelegere a contractelor de tip EFET în cadrul Federaţiei Europene a Traderilor de Energie din Europa. De asemenea, el este expert certificat în sustenabilitate şi eficienţă energetică.

Mihnea Galgoţiu-Săraru, avocat specializat în soluţionarea disputelor, s-a alăturat echipei Reff & Asociaţii Deloitte Legal în 2019, ca Senior Managing Associate în calitate de coordonator al diviziei de litigii comerciale. Odată cu promovarea în rolul de Partener, el preia conducerea întregii practici de litigii si arbitraje. Mihnea Galgoţiu-Săraru are peste 11 ani de experienţă în dreptul afacerilor, după ce a absolvit summa cum laude Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Înainte de a se alătura echipei Reff & Asociaţii Deloitte Legal, el a deţinut poziţia de Partener şi rol de coordonare a practicii de litigii dintr-o altă societate de avocatură importantă din România. De-a lungul carierei sale, Mihnea Galgoţiu-Săraru a asistat companii ce sunt lideri de piaţă din numeroase sectoare, coordonând proiecte ample de litigii, în special dispute complexe administrative (inclusiv fiscale şi anti-trust) şi comerciale. El are experienţă vastă şi în proceduri de arbitraj internaţional şi în litigii derulate în mai multe jurisdicţii.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din ţara noastră şi oferă, în cooperare cu Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal România, servicii de audit, de consultanţă fiscală, servicii juridice, de consultanţă în management şi consultanţă financiară, servicii de managementul riscului, soluţii de servicii şi consultanţă în tehnologie, precum şi alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionişti.

La nivel global, Deloitte furnizează servicii de audit, consultanţă, servicii juridice, consultanţă financiară şi managementul riscului, servicii de consultanţă fiscală şi alte servicii adiacente către clienţi din sectorul public şi privat provenind din industrii variate.

Urmărește Business Magazin

Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti Povestea celui mai mare proprietar român de malluri şi a celei mai de succes poveşti din imobiliarele româneşti

Cea mai de succes poveste din imobiliarele româneşti a început în Iaşi, în urmă cu 20 de ani, odată cu deschiderea primului centru comercial din afara Bucureştiului şi a celui de al doilea mall al ţării.

vezi continuarea
ZF.ro
Tehnologia REVOLUŢIONARĂ care schimbă totul: Oraşele „deştepte” devin realitate şi pentru români Tehnologia REVOLUŢIONARĂ care schimbă totul: Oraşele „deştepte” devin realitate şi pentru români
Dezvăluiri: Ce vor românii de fapt de la un desert. Secretele unuia dintre cei mai cunoscuţi oameni din domeniu
Mediafax
„Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut „Afacerea Pandemia”. Cum a umflat România până şi factura de 3,4 milioane de euro a „ajutorului umanitar” dat fraţilor de peste Prut
Economiile se prăbuşesc în pandamie, dar cei 4 giganţi din tech au înregistrat un profit de 28 de miliarde de dolari
MonitorulApararii
Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte
Ce se întâmplă la Moscova este de bine deopotrivă pentru Rusia şi Putin(?)
MonitorulPartidelor
Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista PNL pentru Consiliul Judeţean Galaţi Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu va deschide lista PNL pentru Consiliul Judeţean Galaţi
Tudose, ironic: Prefectul de Brăila a fost la o şedinţă de partid.Nu s-a făcut politică, s-au recitat psalmi
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării COMENTARIU Valeriu Şuhan Diversiunea inducerii confruntării
COMENTARIU Valeriu Şuhan Pe bune ? Nu-mi da vestea asta...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.