Deficitul bugetului consolidat a fost dupa 6 luni de 18 mld. lei, in limita convenita cu FMI

Postat la 28 iulie 2010 17 afişări

Cheltuilile estimate ale bugetului general consolidat au crescut in primul semestru cu 4%, la 95,3 miliarde lei, iar veniturile au scazut cu 0,1%, la 77,2 miliarde lei, astfel incat deficitul este de 18,07 miliarde lei, in limita convenita cu FMI.

"Conform datelor provizorii, executia bugetului general consolidat pe primele sase luni ale anului s-a incheiat cu un deficit estimat de 18,07 miliarde lei, sub limita tintei de deficit, in suma de 18,2 miliarde lei, prevazuta in Scrisoarea suplimentara la Aranjamentul Stand-by incheiat cu Fondul Monetar International", se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

Astfel, veniturile estimate la bugetul general consolidat au fost in suma de 77,2 miliarde lei, cu 0,1% mai reduse fata de realizarile perioadei corespunzatoare din anul precedent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
deficit,
limita,
FMI,
cheltuieli
/actualitate/deficitul-bugetului-consolidat-a-fost-dupa-6-luni-de-18-mld-lei-in-limita-convenita-cu-fmi-6741282
6741282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.