Decizie neaşteptată! Schimbare majoră făcută de WhatsApp! Toţi cei 1.5 miliarde de utilizatorii sunt afectaţi

Autor: Mircea Nica Postat la 28 mai 2019 411 afişări

Decizie neaşteptată! Schimbare majoră făcută de WhatsApp! Toţi cei 1.5 miliarde de utilizatorii sunt afectaţi

WhatsApp va găzdui reclame începând cu anul viitor, în încercarea de a monetiza aplicaţia, a confirmat Facebook, compania mamă a aplicaţiei. Imaginile promoţionale vor apărea în funcţia "Status" a WhatsApp, conform informaţiilor prezentate în conferinţa de marketing a Facebook, potrivit Daily Mail.

Mişcarea contrazice promisiunea făcută de fondatorul companiei WhatsApp, Brian Acton, de a pune niciodată publicitate în produs. Companiile vor putea, de asemenea, să interacţioneze cu clienţii utilizând ferestre de chat cu "formate de mesaje mai bogate", a declarat Facebook.

Reclamele Status vor apărea între actualizările de ştiri şi permit utilizatorilor să obţină mai multe informaţii despre produs. Anunţurile de pe Facebook se vor lega, de asemenea, la WhatsApp pentru a permite utilizatorilor să vorbească direct cu brandurile prin aplicaţia Messenger, precum şi prin Facebook Messenger.

Aplicaţia Business WhatsApp a fost introdusă în acest an pentru proprietarii de afaceri pentru a personaliza mesajele automate şi pentru a discuta direct cu clienţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.