Decizia radicală pe care o ia Singapore în ce priveşte fabricile existente în centrul oraşului. Vor mai multe spaţii verzi pentru locuitori

Autor: Ioana Matei Postat la 04 aprilie 2019 120 afişări

Decizia radicală pe care o ia Singapore în ce priveşte fabricile existente în centrul oraşului. Vor mai multe spaţii verzi pentru locuitori

Autorităţile din Singapore îşi doresc mai multe spaţii verzi şi mai multe locuinţe în zona centrală de afaceri. Planul de a înnoi zona centrală din Singapore implică mutarea unor fabrici într-o zona subterană pentru a elibera spaţial necesar, conform Bloomberg.

Autoritatea de redistribuire urbană a statului a dezvăluit  într-un proiect de master plan că vor exista, de asemenea, cu aproximativ 1.000 de hectare mai multe parcuri şi infrastructură de legătură între parcuri decât în prezent. În viitor mai mult de 90% din gospodării vor fi la câţiva paşi de un parc.

Planul în sine prevede ca mai multe utilităţi, mijloace de transport industriale şi depozite să fie mutate în subteran pentru a elibera terenul mai bine pentru utilizărea de către oameni, iar guvernul intenţionează să utilizeze tehnologia 3D pentru a ajuta la planificarea iniţială a unui astfel de spaţiu.

De asemenea, există noi concepte de locuinţe care includ crearea mai multor „hub-uri unice" pentru a încuraja locuitorii să facă cumpărături, să cineze şi să interacţioneze prin activităţi de relaţionare familială sub un singur acoperiş. Îmbunătăţirea conectivităţii la transport la principalele noduri din nordul, vestul şi estul Singaporei este o caracteristică suplimentară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
singapore,
spatii,
fabrici,
locuitori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.