Decizia luată în şedinţa CEx al PSD privind suspendarea primarului Sectorului 3 Robert Negoiţă

Autor: Alexandru Costea Postat la 23 decembrie 2019 41 afişări

Marcel Ciolacu a anunţat că în şedinţa Comitetului Executiv de luni a fost luată decizia să fie anulată hotărârea de suspendare a lui Robert Negoiţă din PSD. 

„Am suspendat sau am anulat decizia de suspendare a dl Robert Negoiţă. Din acest moment decizia îi aparţine dacă vine în partid şi va dori să candideze din partea PSD, cum a făcut-o şi data trecută pentru Sectorul 3”, a declarat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la finalul CEx.

Gabriela Firea a declarat, luni, înaintea şedinţei CEx, referitor la posibila anulare a suspendării lui Robert Negoiţă din PSD, că s-ar bucura deoarece a avut o colaborare bună cu acesta, iar în partid e bine să nu mai fie această atitudine de a fi exclus sau izolat, în cazul în care ai mesaje care contravin celor oficiale.

Robert Negoiţă a fost suspendat din PSD la începutul lunii iulie, pentru o perioadă de şase luni, în baza unei decizii adoptate de Comitetul Executiv (CEx) al PSD. Decizia a fost luată ca urmare a „atacurilor repetate” pe care Negoiţă le-ar fi avut la adresa liderilor formaţiunii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.