Decizia în cazul Ordinului "Steaua României" acordat lui Tokes, amânată până pe 18 octombrie

Postat la 11 octombrie 2013 29 afişări

Consiliul de Onoare al Ordinului Naţional "Steaua României" a amânat, vineri, până pe 18 octombrie, luarea unei decizii privind cererea de retragere a distincţiei acordate eurodeputatului Laszlo Tokes.

Decizia în cazul Ordinului "Steaua României" acordat lui Tokes, amânată până pe 18 octombrie

 Preşedintele Consiliului de onoare al Ordinului "Steaua României", Ionel Haiduc, a anunţat, vineri, că acest for a decis să amâne decizia privind distincţia europarlamentarului Laszlo Tokes pentru săptămâna viitoare, astfel încât la reuniune să participe toţi membri Consiliului.

"Am dorit să fie prezenţi toţi membrii Consiliului şi fiecare să aibă posibilitatea să-şi exprime poziţia şi punctul de vedere", a explicat Haiduc, menţionând că următoarea şedinţă va fi în 18 octombrie, de la ora 16.00.

El a mai precizat că forul pe care îl conduce "nu este un tribunal, ci un grup colegial de discutare a unei situaţii între colegii membri al aceluaşi club – Ordinul Steaua României".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/decizia-in-cazul-ordinului-steaua-romaniei-acordat-lui-tokes-amanata-pana-pe-18-octombrie-11497427
11497427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.