Decathlon deschide un nou magazin în Bistriţa şi ajunge la o reţea de 24 unităţi naţionale

Autor: Andra Stroe Postat la 29 martie 2019 64 afişări

Reailerul de articole sportive Decathlon continuă să extindă reţeaua de spaţii comerciale şi a inaugurat primul magazin din Bistriţa. Acesta este primul punct de lucru deschis în 2019 şi cel de-al 24-lea pe care retailerul îl deţine în ţara noastră.

Decathlon deschide un nou magazin în Bistriţa şi ajunge la o reţea de 24 unităţi naţionale

Cu o suprafaţă totală de 933 mp, magazinul Decathlon Bistriţa a fost proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde internaţionale de proiectare, amenajare şi siguranţă din domeniul retail-ului sportiv. Unitatea este amplasată în cadrul galeriei comerciale Bistriţa Retail Park.

Magazinul pune la dispoziţia bistriţenilor peste 5.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi, printre care fitness, alergare, drumeţie montană, sporturi de echipă, nataţie, tenis, vânătoare, pescuit, echitaţie, ciclism, role, sporturi de iarnă şi multe altele.

Articolele sunt potrivite atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi şi se disting pe piaţă prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate şi inovaţie în domeniul sportului. Acestea respectă un raport excelent calitate – preţ şi au o garanţie de minim doi ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decathlon,
bistrita,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.