De la dactilograf, la fondator de start-up. Antreprenoarea care face 18 milioane de euro pe an din pasiunile altora

Postat la 29 august 2013 1373 afişări

A absolvit o facultate de turism, e pasionata de pictura, dar azi conduce o firma din electro-retail. Pana sa ajunga insa aici recunoaste ca a experimentat multe meserii. De la dactilograf, secretara si comerciant, Dana Becheru a ajuns sa fie astazi proprietarul unui magazin cu produse foto, care anul trecut a obtinut o cifra de afaceri de 18 milioane de euro.

 De la dactilograf, la fondator de start-up. Antreprenoarea care face 18 milioane de euro pe an din pasiunile altora

 De 12 ani „imortalizeaza” momentele importante ale clientilor sai

Dana Becheru (45 de ani) este cofondator si unul dintre proprietarii retailerului F64, magazin care vinde atat online, cat si offline aparate de fotografiat si accesorii de ultima generatie. S-a hotarat sa intre in afaceri in 2001, alaturi de fostul coleg de liceu, dupa ce a vandut afacerea parintilor sai, un magazin alimentar. „Acolo am invatat cum sa aranjez marfa pe raft, cum sa fac preturi, cum sa interactionez cu clientii”.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-la-dactilograf-la-fondator-de-start-up-antreprenoarea-care-face-18-milioane-de-euro-pe-an-din-pasiunile-altora-11279451
11279451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.