De la bricolaj, la carton: Fraţii Pavăl de la Dedeman intră în acţionariatul producătorului de carton ondulat Vrancart în urma unei tranzacţii de 28 mil. lei

Autor: Liviu Popescu Postat la 31 ianuarie 2020 254 afişări

De la bricolaj, la carton: Fraţii Pavăl de la Dedeman intră în acţionariatul producătorului de carton ondulat Vrancart în urma unei tranzacţii de 28 mil. lei

Pavăl Holding, al fraţilor Adrian Pavăl şi Dragoş Pavăl, cei care controleă cea mai mare afacere antreprenorială românească - Dedeman, a intrat în acţionariatul producătorului de carton ondulat Vrancart Adjud (VNC) în urma tranzacţiei record din această săptămână.

Astfel Pavăl Holding este acţionar cu 17% la Vrancart, echivalentul unei deţineri de 28 de milioane de lei, se arată într-o notificare la bursă.

Allianz Ţiriac Pensii Private, prin intermediul fondurilor AZT Viitorul Tău, AZT Moderato şi AZT Vivace, şi-a lichidat în această săptămână deţinerea de 10% pe care o avea din noiembrie 2016 la producătorul de carton ondulat Vrancart, arată datele BVB. Vânzări a avut şi NN Pensii, potrivit raportărilor de la bursă. Cumpărător a fost Pavăl Holding.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
producator,
actionariat,
dedeman,
frati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.