De ce va fi aruncat Osama Bin Laden in mare

Autor: Roxana Cristea Postat la 02 mai 2011 20 afişări

Oficialii Statelor Unite au declarat ca nu vor ca mormantul lui Bin Laden sa devina un loc de pelerinaj pentru turisti, motiv pentru care au luat hotararea de a-l arunca in mare, fara sa lase o locatie finala pentru locul in care se gaseste trupul sau, scrie abcnews.com.

"Ne vom asigura ca va fi ingropat in concordanta cu legile si traditiile islamice", a declarat un oficial al administratiei. "Este un lucru pe care il luam in serios si nu vrem sa fie tratat intr-o maniera nepotrivita", a completat el, citat de abcnews.com.

Potrivit traditiei islamice, corpul va fi spalat de un barbat musulman si va fi ingropat cat mai rapid. Trupul este de obicei infasurat intr-un cearceaf alb si este ingropat in pamant sau in mare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-va-fi-aruncat-osama-bin-laden-in-mare-8215176
8215176
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.