De ce trebuie sa astepte haitienii cateva luni dupa banii americanilor

Postat la 18 ianuarie 2010 18 afişări

Milioanele de dolari donate de americani prin trimiterea unui cod de pe telefonul mobil, spre ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti, ar putea ajunge la destinatie in cateva saptamani sau chiar luni, informeaza The Wall Street Journal.

Potrivit cotidianului american, mii de americani au trimis un SMS cu un cod special pentru a dona bani victimelor cutremului din Haiti, suma totala ajungand la aproximativ noua milioane de dolari.

Fiecare SMS a fost taxat cu 10 dolari, care au ajuns la Crucea Rosie americana.

Banii nu vor ajunge prea curand la destinatie, insa, pentru ca utilizatorii de telefonie mobila trebuie sa plateasca, intai, factura la celular.

Oficialii telecomunicatiilor estimeaza ca acest proces ar putea dura intre 30 si 90 de zile, adica mult dupa atingerea punctului critic, in care organizatiile umanitare incearca sa trimita ajutoare constand in medicamente si echipamente medicale, mancare si apa, scrie Mediafax care citeaza WSJ.

ONU a lansat un apel la nivel mondial ce vizeaza strangerea a 562 de milioane de dolari pentru Haiti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-trebuie-sa-astepte-haitienii-cateva-luni-dupa-banii-americanilor-5366035
5366035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.