De ce sa investesti in zece avioane pentru aerotaxi

Postat la 04 martie 2010 27 afişări

Compania de taxi aerian Direct Aero Services va cumpara zece avioane, in valoare totala de 146 de milioane de dolari.

Omul de afaceri Nelu Iordache va cumpara pentru firma sa de aerotaxi Direct Aero Services patru aeronave Cessna, pentru un pret total de circa 15 milioane euro, si sase avioane SAAB, fiecare cu o valoare de 22,5 milioane de dolari.

"Am semnat un contract de leasing cu Cessna Textron pentru achizitia a trei aeronave Cessna Citation Mustang, cu patru locuri, data estimata de intrare in posesie fiind pana la sfarsitului acestui an. Intentionam sa mai cumparam un avion de clasa mai mare, Cessna XLS+, cu noua locuri. Cele patru aparate au o valoare de achizitie de circa 15 milioane de euro", a declarat Iordache, citat de Mediafax.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-sa-investesti-in-zece-avioane-pentru-aerotaxi-5710491
5710491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.