De ce merita „The Social Network” premiile Academiei de Film

Postat la 23 februarie 2011 16 afişări

"The Social Network", filmul regizat de David Fincher care spune povestea nasterii Facebook, s-a bucurat de succes la gala Globurilor de Aur, unde a primit premiile pentru cea mai buna drama, cea mai buna regie, cel mai bun scenariu si cea mai buna coloana sonora

"The Social Network" este principalul contracandidat al "The King's Speech", favoritul la Oscar de anul acesta, in care actorul Colin Firth interpreteaza rolul regelui George al VI-lea al Marii Britanii. Opt nominalizari la premiile Academiei a primit pelicula care vorbeste despre inceputul Facebook, care are astazi 550 de milioane de membri si valoreaza 50 de miliarde de dolari. Iar criticul de film Andrei Gorzo spera sa o vada castigand cat mai multe trofee. "Dramatizarea unor evenimente reale atat de apropiate in timp este un pariu tehnic dificil", spune Andrei Gorzo despre complicata intriga a peliculei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
The Social Network,
Oscar,
premii
/actualitate/de-ce-merita-the-social-network-premiile-academiei-de-film-8004961
8004961
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.