De ce aleg executivii sa-si trimita copiii la scoli private

Postat la 12 aprilie 2010 20 afişări

Executivii de top romani sau straini care lucreaza mai ales in multinationalele prezente pe piata locala aleg sa isi trimita copiii la gradinite si scoli private, platind anual taxe de mii de euro. Motivul? Programa de invatamant este mult mai diversificata, profesorii sunt mai atenti cu copiii, care invata simultan mai multe limbi straine, iar o astfel de scoala ii pregateste pentru admiterea la universitatile de top din strainatate.

American International School of Bucharest (Scoala Americana), British School of Bucharest (BSB), International School for Primary Education (INS), Liceul Francez Anna de Noailles sau Little London sunt doar cateva dintre institutiile de invatamant private din Capitala la care invata copiii managerilor de top care lucreaza in Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
scoli private,
executivi,
gradinite
/actualitate/de-ce-aleg-executivii-sa-si-trimita-copiii-la-scoli-private-5878653
5878653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.