De ce a sărit Dan Negru la „gâtul” lui Tzancă Uraganu! Prezentatorul vorbeşte de „batjocura” de la postul unde lucrează….

Postat la 09 martie 2021 516 afişări

De ce a sărit Dan Negru la „gâtul” lui Tzancă Uraganu! Prezentatorul vorbeşte de „batjocura” de la postul unde lucrează….

Lui Dan Negru nu-i mai plac maneliştii şi programele care promovează incultura, şi condamnă faptul că publicul român tânăr este cel al manelistului Tzancă Uraganu şi al Vulpiţei!

„Cele mai mediatizate programe in ultimele zile au fost cele pentru publicul +35 ani:

interviul lui Oprah cu Megan şi Harry, cel mai urmărit în America şi SanRemo la italieni, cel mai urmărit în Europa.

În România, + 35 nu există pentru tv, radiouri sau publicitari.  Avem doar comercialul lui Ţancă şi batjocura de tip Vulpiţa”, scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Vedeta TV mai scrie că trupa Cargo, al cărei lider a decedat luni din cauza noului coronavirus, nu mai intra pe publicul comercial.

Dan Negru: „Cargo lui Adi nu mai intrau în publicul comercial”

„Cargo lui Adi nu mai intrau în publicul comercial şi de asta nu-i mai vedeai la tv sau rar îi mai auzeai la radio.

„Sunt fumaţi” e replica pe care o ştiu bine…

Steve Tyler ( 72 ani) de la Aerosmith tocmai ce a fost la James Corden.  Aerosmith şi cei de +35 sunt calitate premium. Ţancă şi Vulpiţa sunt cantitate.

Nu e o rusine sa NU fi trend YouTube .

„Talks” e cea mai cool aplicaţie de interviuri susţinută de Rolex.  E pentru + 35.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
post,
prezentator,
saritura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.