De ce a murit deputatul Liana Dumitrescu. Familia: „Medicii sunt criminali!”. Ministrul Sanatatii: „Tratamentul medicilor a fost corect”

Postat la 28 ianuarie 2011 26 afişări

Deputata Liana Dumitrescu "a murit de o trombofilie complexa, o boala conditionata genetic, care favorizeaza formarea de cheaguri de sange oriunde (in organism - n.r.)", a declarat Doina Dimulescu, managerul Spitalului Elias. Dimulescu a precizat ca decizia de a se refuza transferul pacientei la o unitate medicala din strainatate s-a luat "la cel mai inalt nivel din mediul sanitar".

Chirurgul Valentin Calu, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, a refuzat sa comenteze informatiile din presa, conform carora factorul declansator al suferintei care a pus capat vietii Lianei Dumitrescu au fost anticonceptionalele pe care si le-ar fi administrat fara o consultatie medicala prealabila. Anticonceptionalele orale figureaza, alaturi de ateroscleroza, de fumat si de staza venoasa intre factorii de risc in caz de trombofilie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
deces,
Liana Dumitrescu,
spitale
/actualitate/de-ce-a-murit-deputatul-liana-dumitrescu-familia-medicii-sunt-criminali-ministrul-sanatatii-tratamentul-medicilor-a-fost-corect-7926504
7926504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.