De ce a fost dat afară, de fapt, Rică Răducanu de la CSM Bucureşti

Postat la 28 iunie 2022 46 afişări

De ce a fost dat afară, de fapt, Rică Răducanu de la CSM Bucureşti

Necula (Rică) Răducanu, una dintre marile legende ale Rapidului şi ale fotbalului românesc, a fost dat afară de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Bucureşti, unde era detaşat din 15 iunie 2011, de la Primăria Capitalei. Fostul mare internaţional a fost angajat ca referent la Direcţia Afaceri Externe şi Protocol din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, iar detaşarea sa la CSM fusese prelungită succesiv.

În exclusivitate, GÂNDUL prezintă dedesubturile acestei concedieri şi motivele pentru ”tăcerea” inexplicabilă a lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei.

Rică Răducanu ne-a declarat, la rândul său, că ”s-a terminat” totul şi că nu mai doreşte să comenteze pe marginea acestui subiect, cu atât mai mult cu cât nu i-a plăcut niciodată ideea de a se certa cu cineva.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
csm,
concediere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.