De ce a cerut o tânără divorţul la doar 3 minute după căsătorie . Ce i-a făcut mirele

Postat la 06 februarie 2019 238 afişări

La 3 minute după ce i-a promis iubire veşnică un mire din Kuweit şi-a făcut mireasă ”proastă” iar aceasta a cerut anularea căsătoriei.

De ce a cerut o tânără divorţul  la doar 3 minute după căsătorie . Ce i-a făcut mirele

Cazul a fost numit cel mai rapid divorţ din istoria Kuweit-ului. Potrivit platformei de ştiri arabe Q8 News, în luna ianuarie, anul acesta, un cuplu din Kuweit a divorţat la 3 minute după ce şi-au spus ”da”.

 

Mai exact, după semnarea contractului de căsătorie la un tribunal, mireasa s-a împiedicat la ieşire. Mirele a făcut-o ”proastă” iar femeia, fără să stea mult pe gânduri, s-a întors în tribunal şi a cerut anularea contractului.

 

Cazul a devenit viral pe Twitter unde reacţiile au fost mixte. Mulţi i-au dat dreptate femeii: ”Dacă aşa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l laşi”, a comentat un utilizator. ”O căsnicie fără respect, este condamnată la eşec”, este o altă reacţie, scrie stirileprotv.ro

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kuweit,
casatorie,
mireasa,
divort

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.