De ce a ales Dragnea să se trateze într-un spital privat? Lider: A vrut să-şi plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă pe banii statului

Postat la 21 martie 2019 135 afişări

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea a declarat la un post TV că ”pacientul Dragnea a vrut să-şi plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului”, el afirmând că liderul PSD a ales un spital privat pentru că a vrut intimitate, în cele de stat saloanele fiind aglomerate.

De ce a ales Dragnea să se trateze într-un spital privat? Lider: A vrut să-şi plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă pe banii statului

Senatoarea PNL Laura Scântei a declarat, într-o emisiune la Digi 24, că dreptul la sănătate al ”pacientului Dragnea” nu este contestat de opoziţie.

„Mă bucur sincer că s-a dus să se trateze, pentru că el trebuie să fie apt să răspundă în faţa instanţei pentru ceea ce a făcut. Gestul unui înalt demnitar al statului român de a alege o clinică privată decredibilizează sistemul public pe care îl patronează”, a completat ea.

 

În replică, deputatul ALDE Andrei Gerea i-a răspuns: „Dar dacă omul vrea mai multă intimitate? Îl acuzaţi că-şi doreşte mai multă intimitate?”

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
alegere,
bani,
lider,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.