Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s, deschide 13 noi restaurante în 2019

Autor: Andra Stroe Postat la 20 martie 2019 117 afişări

Compania malteza Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pentru şase pieţe europene, a deschis zece restaurante noi în anul 2018 şi a început programul de extindere pentru 2019 prin inaugurarea unui nou restaurant în Grecia. Grupul va deschide în total 13 restaurante în acest an.

Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s, deschide 13 noi restaurante în 2019

Inaugurările sunt parte a unei investiţii de 64 de milioane de euro dedicată atingerii pragului de 176 de restaurante în România, Ţările Baltice, Grecia, şi Malta până în 2021.

În România, Premier Capital a avut un an foarte bun, a deschis patru restaurante doar în decembrie anul trecut şi un total de opt în intervalul ianuarie 2018 - ianuarie 2019. Din cele 8 restaurante locale, patru sunt restaurante complexe, adică dispun de cafenele McCafé şi oferă servicii McDrive. Alte trei restaurante au fost deschize de Premier Capital, unul în Lituania şi două în Grecia, toate trei cu posibilitate de comanda prin drive-thru. Compania a marcat astfel 11 deschideri înr-un an şi a ajuns la un total de 147 de unităţi operate în prezent pe cele şase pieţe. Familia McDonald’s numără acum 8.200 de angajaţi.

Programul de modernizare al Premier Capital a continuat în 2018 cu 22 de proiecte de remodelare finalizate în Estonia, Lituania, Letonia, Grecia şi România. Restaurantele renovate dispun de cele mai noi inovaţii McDonald’s cu kiosk-uri pentru comandare, o configuraţie actualizată a bucătăriei şi caracteristici îmbunătăţite, precum servirea la masă şi camerele de petrecere modernizate. Programul de modernizare a fost finalizat în Estonia, Letonia şi Lituania şi se aşteaptă să fie complet îndeplinit şi în România, Grecia şi Malta până la finalul anului 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurante,
mcdonald's,
inaugurare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.