Cine este noul director din cadrul Bitdefender

Autor: Ioana Matei Postat la 20 martie 2019 85 afişări

Producătorul de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender a anunţat numirea irlandezului John Stynes, un executiv cu aproape două decenii de experienţă în companii de tehnologie listate la bursă, în poziţia de director financiar, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Cine este noul director din cadrul Bitdefender

John Stynes se alătură Bitdefender din funcţia de CFO al Verifone pentru Europa şi Rusia, unde a avut un rol cheie în procesul de transfomare a departamentului financiar, de observaţie strategică a businessului şi de relaţia cu investitorii din Europa. Activitatea sa a permis companiei să se delisteze de la bursă şi să devină companie privată în august 2018, spun reprezentanţii Bitdefender.

Anterior, Stynes a fost director financiar adjunct al producătorului de electronice TT Electronics, un business listat pe bursa de la Londra, unde a fost membru de bază al echipei care administrează relaţia cu investitorii, băncile şi consiliul de administraţie, în contextul dezvoltării semnificative a companiei. El şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Cisco, punând bazele Cisco Capital and Treasury, implementând procesul de raportare SOX şi evoluând până în poziţia de CFO pentru Europa de Nord, Regatul Unit şi Irlanda.

„Mă bucur să mă alătur echipei Bitdefender în această perioadă de transformare şi de creştere accelerată. Am sesizat un potenţial enorm al industriei de securitate informatică pentru viitorii ani, iar Bitdefender are o poziţie solidă în această piaţă câtă vreme peste 38% dintre soluţiile de securitate şi utilizatorii acestora folosesc deja tehnologiile sale premiate”, spune John Stynes, CFO al Bitdefender.

Fostul CFO, Niculae Dincă, va continua să fie parte a echipei de management a departamentului financiar şi îl va sprijini pe Stynes în perioada de tranziţie. Dincă a condus în ultimul deceniu finanţele Bitdefender, o perioadă de expansiune susţinută a businessului, cu multiple runde de finanţare din partea investitorilor.

Stynes completează linia de top management a Bitdefender formată din Florin Talpeş, CEO, Bogdan Irina, director operaţional, Bogdan Dumitru, director tehnic, şi Rareş Ştefan, director de strategie. În ultimii trei ani, compania a dezvoltat semnificativ echipele sale enterprise şi corporate din Europa şi Statele Unite ale Americii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bitdefender,
director,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.