De când şi cu cât s-ar putea scumpi cauciucurile de sezon. VIDEO

Postat la 25 octombrie 2011 43 afişări

Jumătate din parcul de autoutilitare din România ar putea rămâne fără anvelope de iarnă, din cauza actualei crize de anvelope de iarnă pentru acest tip de vehicule, potrivit estimărilor unor distribuitori de anvelope.

"În prezent este o criză de anvelope pentru autoutilitare uşoare, cu masa sub 3,5 tone, precum Dacia Papuc, Fiat Doblo, Renault Transit, Ford Transit şi altele, inclusiv pentru microbuzele de transport de călători gen Maxi Taxi şi dubiţe", a declarat pentru gândul Denis Duţescu, şef service în cadrul Binar Impex, unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope. Legislaţia care intră în vigoare de la 1 noiembrie prevede dotarea cu anvelope de iarnă şi a autovehiculelor cu 3,5 tone care circulă pe porţiunile de drum cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cauciucuri,
anvelope,
autoutilitare
/actualitate/de-cand-si-cu-cat-s-ar-putea-scumpi-cauciucurile-de-sezon-video-8901051
8901051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.