David Popovici e campion european de juniori la 200 m liber

Autor: Mediafax Postat la 06 iulie 2022 61 afişări

David Popovici e campion european de juniori la 200 m liber

Înotătorul român David Popovici a câştigat miercuri după-amiază medalia de aur în proba de 200 m liber, în cadrul Campionatului European de Nataţie pentru Juniori, desfăşurat în noul bazin de la Otopeni.  El a parcurs cele 4 lungimi de bazin în  1,45.45 minute.

Românul a condus pe întreaga durată a probei, nepunându-se niciodată problema învingătorului. Popovici a întors primul după fiecare lungime de bazin şi a terminat cu o lungime de corp înaintea urmăritorilor săi, cu aproape 2 secunde avans.

Înotătorul român câştigă astfel a doua medalie de aur la europenele de la Otopeni, după ce în prima zi a condus la victorie ştafeta de 4x100 metri liber.

David Popovici mai concurează miercuri seara, puţin după ora 19.00 şi în cadrul ştafetei combinate de 4x100 de metri liber, în echipă cu Ştefan Cozma, Anastasia Bako şi Irina Preda. Aceştia s-au calificat miercuri dimineaţă în finală, cu timpul de 3:36,14, al şaselea timp al calificărilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.