Dănuţ Prisecariu deschide un mall de 27 mil. € în Botoşani

Autor: Cristi Moga Postat la 29 martie 2013 117 afişări

Dănuţ Prisecariu, un antreprenor ieşean cu afaceri în industria hotelieră, dar care a dezvoltat şi vândut şi un centru comercial - Moldova Mall din Iaşi -, deschide astăzi proiectul Uvertura Mall din Botoşani, cu 80 de magazine în care vor lucra 1.000 de oameni, în urma unei investiţii de 27 de milioane de euro.

Dănuţ Prisecariu deschide un mall de 27 mil. € în Botoşani

Dănuţ Prisecariu, un antreprenor ieşean cu afaceri în industria hotelieră, dar care a dezvoltat şi vândut şi un centru comercial - Moldova Mall din Iaşi -, deschide astăzi proiectul Uvertura Mall din Botoşani, cu 80 de magazine în care vor lucra 1.000 de oameni, în urma unei investiţii de 27 de milioane de euro. „Botoşaniul era singurul oraş din zonă care în 2007, când eu am cum­părat aici hotelul Rapsodia, nu avea niciun mall sau galerie comercială în sensul modern al cuvântului“, spune Prisecariu, 46 de ani. Botoşaniul este un oraş cu 100.000 de locuitori în care procesul de dezindustrializare a făcut, spre exem­plu, ca în cea mai mare companie din oraş - Electrocontact - numă­rul de angajaţi să fie redus de la 5.700 la 120 în ultimii 20-30 de ani. În aceste condiţii, majoritatea celor care lucrează în oraş sunt bugetari, jucătorii din industrie sunt puţini, iar confecţiile mai dau de lucru la câteva mii de oameni, dar pe salarii mici. Tinerii cu vârs­te între 18 şi 25 de ani aproape lipsesc, fiind plecaţi la studii în cen­trele universitare.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Danut Prisecariu,
Botosani,
mall,
deschidere,
depozite
/actualitate/danut-prisecariu-deschide-un-mall-de-27-mil-in-botosani-10699959
10699959
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.