Daniel Tudorache ar fi învins-o pe Clotilde Armand. Renumărarea voturilor s-a încheiat

Postat la 20 aprilie 2021 2151 afişări

Daniel Tudorache ar fi învins-o pe Clotilde Armand. Renumărarea voturilor s-a încheiat

S-a terminat renumărarea voturilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Se pare că Daniel Tudorache ar fi batut-o pe Clotilde Armand cu peste 1.360 de voturi.

Poliţiştii şi procurorii ar fi inspectat toţi sacii cu voturile de la alegerile locale care au avut loc anul trecut, informează Ziua News.  Se pare că diferenţa de voturi ar fi de 1.360, în favoarea lui Daniel Tudorache de la PSD, fostul primar al Sectorului 1.

Operaţiunea propriu-zisă de renumărare a voturilor a aut loc la sediul Serviciului Control Intern, din Capitală, acolo fiind improvizat un spaţiu. 10 poliţişti au fost desemnaţi să se ocupe exclusiv de punerea în aplicare a solicitării venite de la SIIJ.

1. identificarea buletinelor de vot corespunzătoare fiecărei secţii de votare.

2. numărarea voturilor din cadrul fiecărei secţii de vot şi confruntarea rezultatelor cu numărul de votanţi înscrişi pe listele de vot corespunzătoare fiecărei din cele 166 de Secţii de votare din cadrul Sectorului nr. 1 Bucureşti (cât şi a votanţilor înscrişi pe liste suplimentare), care şi-au exprimat dreptul de vot.

3. confruntarea rezultatelor obţinute după numărarea voturilor de la cele 166 de secţii de votare din cadrul Sectorului nr. 1 Bucureşti, cu datele înscrise în procesele verbale de consemnare a rezultatelor votării.

4. predarea sacilor cu buletinele de vot şi listele electorale de la cele 166 de secţii de votare din cadrul Sectorului 1 Bucureşti, la camera de corpuri delicte, unde vor fi păstrate până la finalizarea cercetărilor din prezenta cauză.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incheiere,
victorie,
voturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.