Daniel Constantin: Consultanţii pentru proiecte agricole vor fi acreditaţi, ca să nu "amăgească" fermierii

Postat la 20 februarie 2014 43 afişări

Consultanţii pentru proiecte agricole vor fi acreditaţi în acest an, pentru că foarte mulţi îşi făceau astfel de firme şi "amăgeau" fermierii mici, care ajungeau să plătească mai mult, a declarat agenţiei MEDIAFAX ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Daniel Constantin: Consultanţii pentru proiecte agricole vor fi acreditaţi, ca să nu "amăgească" fermierii

 "În luna mai vom avea 150 de milioane de euro, prima sesiune - suntem primul minister care deschide pachetul financiar 2014-2020. Avem câteva priorităţi, şi anume investiţii în utilajele agricole, investiţii în fermele de reproducţie, fermele de creştere, dar şi fermele de familie. Vom da pentru toţi fermierii mici, cei care nu au posibilitatea şi care probabil că au fost şi amăgiţi la un moment dat de consultanţi, vom da posibilitatea să aibă acces la proiecte tip, care pe lângă că sunt puse gratuit la dispoziţie vor beneficia şi de o garantare pentru cofinanţare de 80%", a spus ministrul.

El a arătat că fermierii au fost "amăgiţi" câteodată de consultanţi şi au suportat costuri mari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/daniel-constantin-consultantii-pentru-proiecte-agricole-vor-fi-acreditati-ca-sa-nu-amageasca-fermierii-12120850
12120850
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.