Radu Gheţea, DEMIS de Ponta de la conducerea CEC

Postat la 20 februarie 2014 105 afişări

Premierul Victor Ponta a anunţat că, în calitate de ministru interimar de Finanţe, va semna decizia de eliberare a lui Radu Gheţea din funcţia de şef al CEC, precizând că proiectul de ordin a fost deja pregătit de fostul ministru Chiţoiu, iar schimbarea va fi efectuată cel mai probabil luni.

Radu Gheţea, DEMIS de Ponta de la conducerea CEC

 Întrebat de jurnalişti dacă în această perioadă de interimat va schimba structura conducerii la Casa de Economii şi Consemnaţiuni (CEC Bank) pentru a-l înlocui pe Radu Gheţea din funcţia de preşedinte, premierul a răspuns că da.

"Da. Sunt nişte proceduri, eu semnez ordinul probabil luni", a spus Ponta, arătând că fostul ministru al Finanţelor Daniel Chiţoiu a pregătit ordinul în acest sens, dar "nu a mai apucat să-l semneze".

Ponta a preluat, joi, mandatul interimar de ministru al Finanţelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-ghetea-demis-de-ponta-de-la-conducerea-cec-12120805
12120805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.