Dăncilă l-a informat oficial pe Iohannis despre retragerea candidaturii lui Drăghici

Postat la 18 februarie 2019 40 afişări

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis, luni, o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, în care îl anunţă oficial despre retragerea candidaturii lui Mircea Drăghici de la Ministerul Transporturilor, potrivit unor surse guvernamentale.

Dăncilă l-a informat oficial pe Iohannis despre retragerea candidaturii lui Drăghici

”Premierul i-a trimis o scrisoare oficială în care l-a informat pe preşedinte despre retragerea candidaturii lui Mircea Drăghici”, au precizat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Mircea Drăghici a anunţat, sâmbătă pe Facebook, că îşi va retrage candidatura pentru portofoliul Transporturi, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis nu a dat niciun răspuns în legătură cu nominalizarea sa în funcţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
candidatura,
retragere,
oficiali,
informare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.