Dăncilă cere un plan concret pentru anul şcolar: Sistemul de învăţământ e neguvernat

Postat la 31 martie 2020 419 afişări

Dăncilă cere un plan concret pentru anul şcolar: Sistemul de învăţământ e neguvernat

Fostul premier Viorica Dăncilă îi cere ministrului Educaţiei Monica Anisie un plan concret pentru anul şcolar şi o soluţie pentru organizarea învăţământului la distanţă. „Sistemul de învăţământ e neguvernat în aceste săptămâni, iar acest lucru afectează milioane de părinţi şi copii”, spune Dăncilă.

Fostul premier Viorica Dăncilă îi atrage atenţia ministrului Educaţiei Monica Anisie că nu a prezentat un plan concret pentru anul şcolar. Ea zice că „e nevoie de leadership, de asumarea unor decizii şi de mobilizarea întregului sistem educaţional”.

„Sistemul de învăţământ e practic neguvernat în aceste săptămâni, iar acest lucru afectează milioane de părinţi şi copii. Nu se mai poate întârzia în inerţie şi apatie!”, spune Dăncilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
invatamant,
sistem,
an scolar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.