S-a terminat. Una dintre cele mai cunoscute firme din România va înceta să mai existe

Autor: Roxana Rosu Postat la 31 martie 2020 869 afişări

S-a terminat. Una dintre cele mai cunoscute firme din România va înceta să mai existe

Vodafone România a finalizat fuziunea cu UPC ROmânia, societate care va înceta să mai existe ca entitate juridică, aceasta fiind una dintre cele mai importante tranzacţii de pe piaţa locală de telecomunicaţii.

În urma acestei fuziuni, Vodafone a devenit un grup cu peste 10 milioane de clienţi şi afaceri anuale de 1 mld. euro în România.

Toate drepturile şi obligaţiile UPC Romania vor fi preluate de astăzi de către Vodafone Romania, fără modificări în ceea ce priveşte termenii şi condiţiile din contractele clienţilor şi furnizorilor.

De asemenea, aplicaţia My UPC va fi redenumită în My Vodafone Fix & TV, în timp ce funcţionalităţile acesteia şi datele de logare ale clienţilor vor rămâne neschimbate.

Clienţii care au servicii fixe & TV furnizate în baza unui contract cu fosta companie UPC, dar şi de servicii mobile furnizate de Vodafone vor primi în continuare două facturi.

În ceea ce priveşte magazinele UPC, acestea vor fi transformate treptat şi vor avea specificaţiile şi configuraţia magazinelor Vodafone.

Grupul Vodafone / UPC, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, a înregistrat în perioada octombrie - decembrie 2019 (al doilea trimestru al anului fiscal al operatorului), venituri din servicii (care nu includ încasările din vânzarea de telefoane, tablete etc.) de 197 mil. euro, mai mari cu 2,7% faţă de anul precedent, conform datelor comunicate de grupul britanic.

Vodafone Group are operaţiuni mobile în 24 de ţări, 42 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări.

La 31 decembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vodafone,
upc,
romania,
fuziune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.