Dăncilă anunţă cele 10 priorităţi pe care le va avea dacă va fi aleasă preşedinte. "Preşedinţia României a fost prea mult un turn de fildeş"

Autor: Departamentul Politic Postat la 12 octombrie 2019 88 afişări

Dăncilă anunţă cele 10 priorităţi pe care le va avea dacă va fi aleasă preşedinte. "Preşedinţia României a fost prea mult un turn de fildeş"

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, a declarat, la lansarea programului de candidat, că are ca priorităţi dezvoltarea economică, incluziunea socială, transparenţa instituţiei prezidenţiale, infrastructura.

"Candidatura mea este acum despre aşteptările şi speranţele fiecărui român. Este despre bunăstare pentru toţi şi creştetre pentru România. Este pentru a face din Administraţia Prezidenţială casa tututor românilor. Este despre modul în care ar trebui să fie aleşii noştri. Este despre a fi preşedinte cu sufletul, cu gândul şi cu fapt pentru fiecare român. Despre a nu lăsa pe nimeni în urmă la finalul fiecărei zile. Eu cred în lupta de zi cu zi a fiecărei instituţii e de a rezolva problemele cetăţenilor. Cred în România fără duble standarde faţă de diferite categorii sociale, în care soluţiile de tăieri de pensii şi salarii să nu se mai întâmple niciodată. Cred în educaţie şi servicii medicale de top. Cred în ordine şi siguranţă pentru fiecare român. Cred în România în care cinismul speculării dramelor românilor este taxat profund", a afirmat Viorica Dăncilă.

"Am credinţa că a venit vremea ca o femeie să primească şansă să aducă echilibru, unul între instituţii, necesar bunăstării oamenilor. Lupta pe care o dau acum e pentru fiecare român care vrea să trăiască în pace, care vrea un trai mai bun şi stabilitate şi siguranţă pentru ţara sa. Preşedinţia României a fost prea mult un turn de fildeş în care aleşii s-au ascuns de popor, a fost un buncăr al jocurilor de culise. Îmi doresc să transform adminsitraţia ptrezidenţială într-un model al transparenţei", a spus candidatul PSD.

Viorica Dăncilă şi-a anunţat şi priorităţile: "Voi lucra pentru o societate în care nimeni nu e lăsat în urmă. Voi susţine incluziunea socială reală. Câstigurile devin mai mari pentru societate, dacă nu se intervine din timp, dacă nu există un consens politic pentru creşterea calităţii vieţii tuturor românilor. Toţi românii trebuie să se bucure de dezvoltarea ţării. Voi promova performanţa economică în tandem cu cea socială. Avem nevoie de proiecte ample şi curajoase, de infrastructură la nivel local şi naţional. Nu voi negocia democraţia la nivel naţional, european sau interbnaţional. E datoria mea ca preşedinte să apăr şi să promovez modele democratice, atât în politica interna, cât şi în cea internaţională".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DANCILA,
PRESEDINTIE,
PROGRAM

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.