Dăncilă: Am cerut ministrului Transporturilor o evaluare amănunţită a stării podurilor din România

Postat la 23 august 2018 29 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, în debutul şedinţei săptămânale de Guvern, că i-a cerut ministrului Transporturilor să realizeze „o evaluare completă, amănunţită" a stării podurilor din România ca măsură de prevenţie după tragedia din Italia.

Dăncilă: Am cerut ministrului Transporturilor o evaluare amănunţită a stării podurilor din România

„Am cerut ministrului Transporturilor o evaluare completă, amănunţită, a stării podurilor din România. Această analiză ne va oferi o imagine exactă a situaţiei, astfel încât să putem să intervenim la timp pentru investiţii sau pentru reparaţii. Evaluarea cerută vine în completarea reviziilor periodice realizată de CNAIR. Cred că avem nevoie de o abordare preventivă în care să punem accent pe siguranţa cetăţeanului. Am luat această decizie după tragedia din Italia, în care zeci de oameni şi-au pierdut viaţa, între care şi doi români, ca urmare a prăbuşirii unui segment de pod lângă Genova. Încă o dată transmit condoleanţe familiilor greu încercate", a declarat premierul Viorica Dăncilă în şedinţa Executivului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.