Dan Voiculescu spune că vrea să fie anulată privatizarea ICA şi să recupereze toţi banii investiţi

Postat la 15 aprilie 2014 74 afişări

Dan Voiculescu a declarat marţi, la Curtea de Apel Bucureşti, că ar prefera să fie anulată privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, pentru care este judecat şi să îşi recupereze toţi banii pe care i-a investit în institut.

Dan Voiculescu spune că vrea să fie anulată privatizarea ICA şi să recupereze toţi banii investiţi

 "A apărut o idee care mi se pare foarte bună. Un avocat, nu ştiu al cui, a ridicat problema anulării privatizării, care înseamnă ca ei să-şi ia terenul şi clădirile alea superbe şi să le vândă cu 60 de milioane, cât cred că valorează, iar eu să-mi recuperez toţi banii pe care i-am băgat în ICA. Vă asigur că este o sumă foarte mare. Aş prefera să se ia această decizie", a spus fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, la ieşirea din sediul Curţii de Apel Bucureşti, unde s-a judecat un nou termen în dosarul privind privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare.

Voiculescu a mai spus că nu îi este frică de faptul că ar putea fi condamnat.

Curtea de Apel Bucureşti a luat în discuţie, marţi, apelurile formulate în dosarul în care Dan Voiculescu, Gheorghe Mencinicopschi şi alte 11 persoane sunt acuzaţi de fapte de corupţie privind modul de privatizare a Institutului de Cercetări Alimentare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-voiculescu-spune-ca-vrea-sa-fie-anulata-privatizarea-ica-si-sa-recupereze-toti-banii-investiti-12467357
12467357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.