ANALIZĂ: Banii necesari în 2008 pentru chiria unei garsoniere în Rahova ajung acum pentru una la Universitate. Care sunt preţurile pentru chirii în ţară

Postat la 14 aprilie 2014 36 afişări

Valul de ieftiniri declanşat în perioada de recesiune a afectat puternic şi segmentul închirierilor de apartamente, astfel că bugetul de 200 de euro cu care se putea închiria acum şase ani doar o garsonieră în zona Rahova, ajunge în prezent pentru o astfel de unitate la Universitate.

ANALIZĂ: Banii necesari în 2008 pentru chiria unei garsoniere în Rahova ajung acum pentru una la Universitate. Care sunt preţurile pentru chirii în ţară

 O situaţie asemănătoare poate fi întâlnită şi în celelalte mari oraşe ale ţării, potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro.

Datele portalului arată că în zona centrală a Capitalei, chiriile cerute de proprietarii de garsoniere pornesc de la 190-200 de euro pe lună, cum este cazul unei locuinţe de 22 de metri pătraţi, situată într-un bloc din 1940 de pe Bulevardul Magheru, lângă Hotel Lido.

Pentru apartamentele cu două camere, preţurile chiriilor pornesc de la un nivel minim de 200 de euro pe lună. Acesta este preţul cerut pentru o unitate locativă de 70 de metri pătraţi situată la primul etaj al unui bloc vechi din zona Universitate, locuinţa fiind disponibilă mobilată.

Pe segmentul locuinţelor cu trei camere, pretenţiile proprietarilor încep de la aproximativ 300 de euro pe lună. Cu atât poate fi închiriat un apartament cu o suprafaţă de 60 de metri pătraţi în zona Cotroceni, mobilat, utilat şi situat la etajul al treilea al unui bloc vechi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/analiza-banii-necesari-in-2008-pentru-chiria-unei-garsoniere-in-rahova-ajung-acum-pentru-una-la-universitate-care-sunt-preturile-pentru-chirii-in-tara-12461674
12461674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.