Predoiu: Susţinem orice măsură de opoziţie contra Guvernului Ponta, chiar dacă vine din partea PNL

Postat la 14 aprilie 2014 26 afişări

PDL susţine orice măsură de opoziţie contra Guvernului Ponta, "chiar dacă vine din partea PNL", a declarat, luni, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, arătând că dacă va fi o moţiune de cenzură democrat-liberalii o vor sprijini.

Predoiu: Susţinem orice măsură de opoziţie contra Guvernului Ponta, chiar dacă vine din partea PNL

 "Susţinem orice măsură de opoziţie contra Guvernului Ponta, chiar dacă vine din partea PNL. Ne bucură faptul că măcar în declaraţii deocamdată liderul PNL dă semne că ar vrea să revină pe calea cea bună, aşteptăm şi aceste fapte. Deocamdată faptele din trecut îl trag în jos pe domnul Antonescu, mă refer la ce s-a întâmplat în vara lui 2012. Dar dacă va fi să fie moţiune de cenzură contra Guvernului Ponta, o vom susţine, o vom sprijini", a precizat Cătălin Predoiu, într-o conferinţă de presă după şedinţa BPN al PDL.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că observă "o schimbare de atitudine" a liderului PNL Crin Antonescu, care "nu mai este atât de arogant, ca acum două săptămâni, când spunea că PNL nu are nevoie de nimeni pentru a depune o moţiune de cenzură".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/predoiu-sustinem-orice-masura-de-opozitie-contra-guvernului-ponta-chiar-daca-vine-din-partea-pnl-12462770
12462770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.