Dan Pascariu: Noul CEO al Tarom se va alege din rândul celor 7 membri ai consiliului de administraţie

Postat la 12 octombrie 2012 27 afişări

Dan Pascariu, unul dintre cei şapte noi membri ai consiliului de administraţie al Tarom, spune că noul director general al companiei aeriene de stat va fi ales din rândul echipei din consiliul de administraţie.

"Săptămâna viitoare, miercuri, va avea loc prima şedinţă a consiliului de administraţie al Tarom, ocazie cu care va fi ales şi directorul general, respectiv noul CEO din cei 7 membri ai consiliului. Nici nu se pune problema ca eu să fiu CEO, întrucât CEO trebuie să fie cineva cu experienţă în domeniul aviaţiei", a declarat Pascariu pentru ZF. El a mai spus că a participat la selecţia pentru managementul privat al Tarom pentru că doreşte să demonstreze că şi companiile de stat pot fi conduse ca şi cele private, dacă respectă standardele de guvernanţă corporatistă. Întrebat de ce doar 2 dintre cei 7 membri ai noului consiliu de administraţie al Tarom au experienţă în industria aviatică, Pascariu a arătat că este de preferat ca echipa board-ului să fie cât mai diversificată.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-pascariu-noul-ceo-al-tarom-se-va-alege-din-randul-celor-7-membri-ai-consiliului-de-administratie-10201211
10201211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.