Dan Diaconescu a venit la Parchetul ICCJ pentru a depune plângere împotriva lui Ponta şi Vulpescu

Postat la 05 octombrie 2012 9 afişări

Dan Diaconescu a venit, vineri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru a depune plângere penală la adresa premierului Victor Ponta şi a fostului şef al OPSPI Remus Vulpescu.

La intrarea în Parchetul instanţei supreme, Dan Diaconescu a declarat că nu s-a gândit să renunţe la plângerile penale împotriva lui Victor Ponta şi Remus Vulpescu, ci doar a aşteptat ca zilele să treacă pentru a strânge "motivele şi probele" necesare incriminării Guvernului. Diaconescu a precizat că a câştigat licitaţia pentru privatizarea combinatului Oltchim fără să dea "şpagă", cu ajutorul mass-mediei, şi a pierdut-o în momentul în care accesul presei nu a mai fost permis. El a precizat că "volumul" plângerii penale pe care o va depune la Parchet împotriva lui Ponta şi a lui Vulpescu întrece de trei-patru ori volumul contractului pentru privatizarea Oltchim.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
dan diaconescu,
plangere,
ponta,
vulpescu
/actualitate/dan-diaconescu-a-venit-la-parchetul-iccj-pentru-a-depune-plangere-impotriva-lui-ponta-si-vulpescu-10164697
10164697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.