Dan Diaconescu a cerut CNA să îl ierte: Emisia OTV ar putea fi reluată

Postat la 29 mai 2013 54 afişări

Dan Diaconescu a cerut, marţi, Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) să "îngroape securea războiului", precizând că a preluat 2 licenţe din România şi va solicita acordul CNA ca OTV să emită din nou pe una din acestea, părerile membrilor CNA faţă de această solicitare fiind însă împărţite.

Dan Diaconescu a cerut CNA să îl ierte: Emisia OTV ar putea fi reluată

 La finalul şedinţei CNA de marţi, Laura Georgescu, preşedintele Consiliului, i-a anunţat pe membrii CNA că Dan Diaconescu a venit în instituţie şi că doreşte să aibă o discuţie cu Consiliul.

Laura Georgescu a precizat că a purtat o discuţie telefonică luni, după ora 22.00, cu Dan Diaconescu, în care acesta şi-a manifestat dorinţa de a se vedea cu membrii CNA. De asemenea, Laura Georgescu a spus că vrea să poarte această discuţie în mod public, cu presa de faţă.

Membrii CNA au părut foarte surprinşi de această întrevedere cu Dan Diaconescu, care nu se afla pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Consiliului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-diaconescu-a-cerut-cna-sa-il-ierte-emisia-otv-ar-putea-fi-reluata-10908148
10908148
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.